Juni 2013

Dronken bestuurder richt ravage aan in Gilze

Datum: 30 juni 2013 | Aantal foto's: 7

GILZE - Op de kapittelstraat in Gilze is vanavond een gewonde gevallen bij een ongeval. Een dronken bestuurder reed vol gas door het dorp komende vanaf de lange wagenstraat.

Bekijk de foto's

Camper over de kop op de A58 bij Gilze

Datum: 30 juni 2013 | Aantal foto's: 8

GILZE - Op de A58 staat zondagmiddag een file. Oorzaak is een ongeval met een camper ter hoogte van Gilze.

Bekijk de foto's

Zwaargewonde bij ongeluk met quad in Werkendam

Datum: 30 juni 2013 | Aantal foto's: 16

WERKENDAM - Een 24-jarige man uit Werkendam is zondagavond zwaargewond geraakt nadat hij werd aangereden op zijn quad. Dat gebeurde rond zes uur aan de Weeresteinweg in Werkendam. Een automobilist wilde vanaf een onverhard pad de weg oprijden, maar werd verrast door de van rechts passerende quad.

Bekijk de foto's

Drie personen gewond bij frontale aanrijding in Waalwijk

Datum: 29 juni 2013 | Aantal foto's: 5

WAALWIJK - De politie behandelde in de nacht van vrijdag 28 juni op zaterdag 29 juni 2013 een verkeersongeval op de Blyde Incomstelaan in Waalwijk. Het ongeluk gebeurde kort na middernacht en er waren drie gewonden Vermoedelijk kwam de veroorzaker op de verkeerde weghelft terecht. Hij is er ernstig aan toe.

Bekijk de foto's

Vrouw zwaar gewond na botsing tegen boom in Giessen

Datum: 29 juni 2013 | Aantal foto's: 16

Giessen - Een 27-jarige vrouw uit Brakel raakte ernstig gewond bij een verkeersongeval op de Parallelweg in Giessen. Het ongeluk gebeurde zaterdag 29 juni 2013 rond de klok van zes uur. Haar toestand is kritiek.

Bekijk de foto's

Hennepkwekerij leidt tot woningbrand in Oosterhout

Datum: 29 juni 2013 | Aantal foto's: 12

OOSTERHOUT - Brandweer en politie werden zaterdagavond 29 juni 2013 rond 22.00 uur gealarmeerd voor een brand in een woning aan de Guido Gezellelaan Het vuur woedde op de zolderverdieping, waar een hennepkwekerij was ingericht. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De bewoner werd opgepakt.

Bekijk de foto's

Verdacht pakketje voor advocatenkantoor in Oosterhout

Datum: 26 juni 2013 | Aantal foto's: 30

OOSTERHOUT - De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) heeft vanmorgen, woensdag 26 juni 2013, een onderzoek ingesteld op de Heuvelstraat alwaar voor een advocatenkantoor rond 07.00 uur een verdacht pakketje was aangetroffen. Naast een afzetting werden uit voorzorg een vijftal kantoren en een reisbureau ontruimd. Ook werden omwonenden geïnformeerd. Het bleek niet te gaan om een explosief. De (technische) recherche stelt een nader onderzoek in.

Bekijk de foto's

Gewonde bij ongeval op de Weststadweg in Oosterhout

Datum: 26 juni 2013 | Aantal foto's: 12

OOSTERHOUT - Op de Weststadweg in Oosterhout heeft vanmiddag om 14 uur een aanrijding plaats gevonden.

Bekijk de foto's

Opruimwerkzaamheden bij het afgebrande bedrijf ELD in Oosterhout

Datum: 26 juni 2013 | Aantal foto's: 5

OOSTERHOUT - Woensdag 26 juni is een gespecialiseerd bedrijf begonnen met het ruimen van de vaten in het afgebrande bedrijf ELD in Oosterhout. Mannen in gele pakken controleren de verbrandde vaten op hun inhoud. Begin juni brandde het bedrijf af. Het bedrijf stond vol met vaten chemicaliën. Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend.

Bekijk de foto's

Stunt Movie Production stuntshow op het Slotjesveld in Oosterhout

Datum: 25 juni 2013 | Aantal foto's: 28

OOSTERHOUT - op dinsdag avond 25 juni vond op het slotjesveld in oosterhout een Super-Monster-Action-Show plaats door Stunt Movie Production team onder leiding van Gino Winter. Een show vol met bizare live stunts met auto's, quads, motoren en kolossale monstertrucks! Er kwamen ruim 350 mensen naar dit spectakel kijken, van jong tot oud.

Bekijk de foto's

30 meter lange kaneelstok in Oosterhout aangekomen

Datum: 24 juni 2013 | Aantal foto's: 7

OOSTERHOUT - De reuze kaneelstok van 30 meter is vanavond na een rit van 3,5 uur aangekomen bij de snoepfabriek op het Oosterhoutse industrieterein De Vijf Eiken.

Bekijk de foto's

Achtervolging aanhangerdief Eethen eindigt in Bavel

Datum: 23 juni 2013 | Aantal foto's: 3

EETHEN, BAVEL - Een motoragent heeft vanmorgen, zondag 23 juni 2013 omstreeks 07.40 uur, in Bavel na een achtervolging vanaf de A-27 op de Veldekens een bestelbus met daarachter een gestolen aanhangwagen met daarop een maaimachine aangetroffen. De bestuurder wist te ontkomen. Tijdens de achtervolging was op een fietspad tussen de Tervoortseweg en het Veldpad al een maaimachine van de aanhangwagen gevallen. De aanhanger met de twee maaimachines was gestolen vanaf een bedrijfsterrein aan De Korten Bruggert in Eethen.

Bekijk de foto's

Drugslab in kelder van woning in Breda

Datum: 23 juni 2013 | Aantal foto's: 6

BREDA - De politie heeft zondagavond 23 juni 2013 omstreeks 22.00 uur in de kelder van een woning aan de Spitsbergenstraat een drugslaboratorium ontdekt. Er werden drie verdachten aangehouden. Het gaat om Bredanaars van 26, 32 en 35 jaar. Onder leiding van de rechter-commissaris werd een zoeking gedaan in de woning en het souterrain, daarbij werden diverse chemicaliën en verdovende middelen aangetroffen.

Bekijk de foto's

Man zwaar gewond bij bedrijfsongeval Dongen

Datum: 19 juni 2013 | Aantal foto's: 3

DONGEN - Bij een bedrijf dat grondstoffen voor de textielhandel maakt is vanmiddag iets voor drie uur een medewerker zwaar gewond geraakt.

Bekijk de foto's

Kind valt uit bed in vrachtwagencabine in Made op evenement Trekkertrek

Datum: 16 juni 2013 | Aantal foto's: 8

MADE - Een kind is zondagochtend tijdens zijn slaap uit het bed in een vrachtwagencabine gevallen. Dat gebeurde aan de Scheerbiesstraat in Made tijdens het evenement Powerweekend.

Bekijk de foto's

Drie gewonden bij verkeersongeval op de A59 bij Sprang-Capelle

Datum: 15 juni 2013 | Aantal foto's: 12

SPRANG-CAPELLE - Bij een ongeval op de A59 bij Sprang-Capelle zijn zaterdagmiddag rond halfzes drie gewonden gevallen. Een auto met aanhanger met daarop een tractor met hooimachine schaarde en kwam op zijn kant terecht. De twee inzittenden raakten gewond.

Bekijk de foto's

Slachtafval op snelweg A58 na aanrijding tussen vrachtwagens bij Breda

Datum: 11 juni 2013 | Aantal foto's: 5

BREDA - Een vrachtwagenchauffeur merkte dat hij een lading slachtafval verloor en remde om te stoppen op de vluchtstrook.

Bekijk de foto's

Brandweer opnieuw naar chemisch bedrijf ELD in Oosterhout

Datum: 09 juni 2013 | Aantal foto's: 8

OOSTERHOUT - De brandweer is vanmiddag voor de derde maal binnen 5 dagen teruggekeerd naar ELD aan de zeilmakerijweg.

Bekijk de foto's

Gekantelde vrachtwagen op de A58 bij Ulvenhout

Datum: 07 juni 2013 | Aantal foto's: 2

ULVENHOUT - Op de A58 tussen knooppunt Galder en Ulvenhout is vanmorgen vroeg een vrachtwagen in de sloot gereden en gekanteld. Dit leidde tot lange files.

Bekijk de foto's

Schotse hooglanders zoeken verkoeling op in Dorst

Datum: 07 juni 2013 | Aantal foto's: 4

DORST - Niet alleen mensen zoeken met deze warmte een beetje verkoeling, ook de groep Schotse Hooglanders die in Bosweachterij Dorst lopen zoeken het koeler op tijdens de eerste warme dagen van dit jaar.

Bekijk de foto's

Brandweer naar ELD Oosterhout om na te blussen

Datum: 06 juni 2013 | Aantal foto's: 18

OOSTERHOUT - De brandweer is donderavond om tien voor halfnegen met zes voertuigen uitgerukt naar het afgebrande ELD aan de Zeilmakerijweg in Oosterhout voor een melding van nacontrole. Een aantal vaten rookte weer.

Ook een schuimbluswagen uit Breda kwam ter plekke, net als een adviseur gevaarlijke stoffen.

Bekijk de foto's

Burgemeester sluit drugspand in Hoofdstraat Rijen

Datum: 06 juni 2013 | Aantal foto's: 1

RIJEN - De gemeente Gilze rijen heeft vanmorgen in samenwerking met de politie een drugspand aan de hoofdstraat gesloten voor een jaar.

Bekijk de foto's

Brandweer bevrijd parachutist uit boom in Oosterhout

Datum: 05 juni 2013 | Aantal foto's: 5

OOSTERHOUT - Alle hulpdiensten rukten vanavond met groot materieel uit naar de Hoevestraat in Oosterhout. Ter plaatse bleek een parachutist van het Korps Commando Troepen (KCT) in een boom te hangen.

Bekijk de foto's

Zeer grote brand bij chemisch bedrijf ELD in Oosterhout

Datum: 04 juni 2013 | Aantal foto's: 31

OOSTERHOUT - Bij het chemische bedrijf ELD (European Liquid Drumming) aan de Zeilmakerijweg in Oosterhout heeft dinsdagavond een zeer grote brand gewoed. Er zijn geen gewonden gevallen en geen schadelijke concentraties gevaarlijke stoffen gemeten. Het sein 'brand meester' is rond 23.30 uur gegeven.

Bekijk de foto's

Paard valt in mestput bij manege in Oosterhout

Datum: 01 juni 2013 | Aantal foto's: 10

OOSTERHOUT - Een paard is zaterdagmiddag rond kwart voor vier in een ondergrondse mestput gevallen bij een manege aan de Bredaseweg in Oosterhout. De brandweer moest er aan te pas komen om het dier te bevrijden.

Bekijk de foto's