Mei 2013

Mislukte ramkraak ABN Amro pinautomaat Arkendonk in Oosterhout

Datum: 26 mei 2013 | Aantal foto's: 29

OOSTERHOUT - In de nacht van zaterdag op zondag, rond 04:15 uur, kwam er een melding binnen bij de meldkamer dat er mogelijk een ramkraak was gepleegd bij de geldautomaat bij het winkelcentrum Arkendonk in Oosterhout

Bekijk de foto's

Twee gewonden bij ongeval op A27 bij Oosterhout

Datum: 25 mei 2013 | Aantal foto's: 6

OOSTERHOUT - Twee automobilisten zijn zaterdagavond gewond geraakt na een ongeluk op de A27 bij Oosterhout. Dat gebeurde rond negen uur 's avonds.

Bekijk de foto's

Vrouw gewond bij ongeval vlak voor grensovergang Hazeldonk

Datum: 25 mei 2013 | Aantal foto's: 7

HAZELDONK - Vlak voor de Nederlandse grens bij Hazeldonk is zaterdagavond rond kwart voor zeven een Nederlandse auto van de weg geraakt en in een sloot terechtgekomen. De bestuurster is met een ambulance naar het ziekenhuis gebacht.

Bekijk de foto's

Auto brand uit op Tilburgseweg in breda

Datum: 24 mei 2013 | Aantal foto's: 19

BREDA - Een oude Volvo 360 is vanmiddag iets na half twee in brand gevlogen op de Tilburgseweg in Breda. De auto stond voor het stoplicht toen hij plotseling vlam vatte.

Bekijk de foto's

Hulpdiensten rukken massaal uit voor incident aan de leeuwenhoeklaan in Oosterhout

Datum: 24 mei 2013 | Aantal foto's: 20

OOSTERHOUT - De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt naar een woning aan de van leeuwenhoeklaan in Oosterhout. Wat er in de woning gaande is is nog niet bekend.

Bekijk de foto's

Grote verkeerscontrole langs de A27 bij Werkendam

Datum: 24 mei 2013 | Aantal foto's: 16

WERKENDAM - Tijden een grote handhavingactie met diverse partners hebben agenten passerende automobilisten gecontroleerd tussen vrijdagavond 24 mei 18.45 uur en 24.00 uur. De controleposten stonden bij Hank aan de A27 in Noordelijke richting, en bij Gorinchem.

Bekijk de foto's

Spaanse vrachtwagenchauffeur aangehouden na aanrijding op A27 bij Hooipolder

Datum: 23 mei 2013 | Aantal foto's: 11

RAAMSDONK - Een 38-jarige Spaanvrachtwagenchauffeur uit Madrid heeft donderdagavond (23 mei 2013) rond 18:15 uur op de Rijksweg A27 net voor knooppunt Hooipolder vermoedelijk bewust een ongeval veroorzaakt. Volgens een getuige reed hij twee keer opzettelijk tegen een bestelbus. De chauffeur is aangehouden. Hij wordt verdacht van poging zware mishandeling en is in verzekering gesteld.

Bekijk de foto's

Ongeval op de A59 thv Oosterhout richting Hooipolder

Datum: 22 mei 2013 | Aantal foto's: 5

OOSTERHOUT - Bij een ongeval op de A59 richting Hooipolder is vanmiddag een gewonde gevallen. Een personenauto knalde op z'n voorganger. De weg lag bezaaid met brokstukken.

Bekijk de foto's

Zware slag georganiseerde hennepteelt: Criminelen aangeslagen voor zestig miljoen

Datum: 22 mei 2013 | Aantal foto's: 15

TILBURG - Onder regie van de Taskforce B5 is een volgende slag geslagen in de strijd tegen de georganiseerde hennepteelt. Sinds twee jaar bouwen de verschillende overheidsdiensten aan een goede informatiepositie over de georganiseerde criminaliteit. Op basis van deze gegevens en eerdere acties heeft vandaag in Tilburg een omvangrijke gezamenlijke actie plaatsgevonden.

Bekijk de foto's

Politie vindt hennepkwekerij in woning Rijen

Datum: 21 mei 2013 | Aantal foto's: 3

RIJEN - De politie heeft zondagnacht rond drie uur een hennepkwekerij in een woning in de Pastoor Gillesstraat opgerold. Agenten kwamen ter plekke na een melding over dat een man uit het dakraam van die woning zou zijn geklommen.

Bekijk de foto's

Tuinhuisje in brand in tuin Grote Houw Breda

Datum: 19 mei 2013 | Aantal foto's: 8

BREDA - De brandweer is in de nacht van zaterdag op zondag uitgerukt voor een woningbrand aan de Grote Houw (Heusdenhout) in Breda.

Bekijk de foto's

Woningbrand Kardinaal van Rossumstraat in Dongen

Datum: 14 mei 2013 | Aantal foto's: 20

DONGEN - In een te koop staande woning aan Kardinaal van Rossumstraat heeft dinsdagmiddag enige tijd brand gewoed. Bij de brand kwam veel rook vrij. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Bekijk de foto's

Grote brand verwoest boerderij Benedenkerkstraat in Waspik

Datum: 13 mei 2013 | Aantal foto's: 32

WASPIK - Vanmorgen, maandag 13 mei 2013, werd omstreeks 06.40 uur een brand gemeld in een boerderij aan de Benedenkerkstraat.

Bekijk de foto's

Auto ramt tekstkar langs A27 bij Oosterhout

Datum: 10 mei 2013 | Aantal foto's: 20

OOSTERHOUT - Een auto heeft vrijdagavond rond elf uur een tekstkar geraakt naast de A27 bij Oosterhout. Hierbij raakte twee personen gewond.

Bekijk de foto's

Motorrijder gaat onderuit op de Kloosterweg in Raamsdonksveer

Datum: 09 mei 2013 | Aantal foto's: 7

Een motorrijder is vanmiddag op de Kloosterweg in raamsdonksveer gewond geraakt toen hij onderuit ging. Nadat hij ten val was gekomen schoof hij nog enkele meters door. De motor kwam in de berm terecht. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld om er achter te komen hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Bekijk de foto's

Wietplantage aangetroffen bij woningbrand in Oosterhout

Datum: 09 mei 2013 | Aantal foto's: 33

OOSTERHOUT - Een hennepkwekerij heeft donderdagmiddag 9 mei 2013 rond 17.30 uur brand veroorzaakt in een woning aan de Hildebrandlaan.

Bekijk de foto's

Fietser zwaar ten val Hondstraat in Oosterhout

Datum: 09 mei 2013 | Aantal foto's: 18

OOSTERHOUT - Een fietsster is donderdag aan het begin van de avond zwaar ten val gekomen in de Hondstraat in Oosterhout. De vrouw fietste tegen een paaltje aan en viel ongelukkig.

Bekijk de foto's

Politieagent raakt gewond bij verkeersongeval op de A59 bij Terheijden

Datum: 08 mei 2013 | Aantal foto's: 3

TERHEIJDEN - Een politieagent raakte woensdagochtend 8 mei 2013 gewond bij een verkeersongeval op de A-59. De agent van de politie eenheid Zeeland- West Brabant maakt het naar omstandigheden redelijk.

Bekijk de foto's

Auto uitgebrand in drukke winkelstraat in Bavel

Datum: 08 mei 2013 | Aantal foto's: 6

BAVEL - In de Pastoor Doensstraat in Bavel brandde vanmiddag een auto volledig uit. De brandweer was snel ter plaatse om de brand te blussen maar kon niet voorkomen dat de auto helemaal uitbrandde.

Bekijk de foto's

Ongeval beknelling Baronielaan in Breda

Datum: 07 mei 2013 | Aantal foto's: 1

BREDA - Dinsdag avon is er een ongeval gebeurd op de Baroniebaan in breda. Bij het ongeval zijn twee personen gewond geraakt. Er waren drie auto's bij het ongeval betrokken. De politie heeft de hele straat afgesloten voor het verkeer.

Bekijk de foto's

Opnieuw brandstichting Dongen, Boom in brand

Datum: 07 mei 2013 | Aantal foto's: 4

DONGEN - Dinsdag avond is de brandweer voor de tweede achtereen volgende dag uitgerukt naar de Beljaardlaan in Dongen Voor een brandje. Dit keer stond er een boom in brand.

Bekijk de foto's

Twee auto's met elkaar in botsing op de A27 bij Raamsdonksveer

Datum: 06 mei 2013 | Aantal foto's: 3

RAAMSDONKSVEER - Door een ongeval is er een lange file ontstaan op de A27 tussen Sint annabosch en knooppunt Hooipolder. Twee auto's kwamen met elkaar in botsing en belandde allebei tegen de vangrail.

Bekijk de foto's

Kinderspeelhut gaat in vlammen op in Dongen

Datum: 06 mei 2013 | Aantal foto's: 3

DONGEN - Een zelf gemaakte hut op een grasveld aan de Beljaartlaan in Dongen is vanavond in brand gevlogen. De kinderen die de hut hadden gebouwd waren er optijd uit.

Bekijk de foto's

Binnenbrand bij Amercentrale in Geertruidenberg

Datum: 05 mei 2013 | Aantal foto's: 4

GEERTRUIDENBERG - Er heeft zondag een korte brand gewoed bij de Amercentrale. De brand bij de energiecentrale aan de Amerweg in Geertruidenberg was na een paar minuten gedoofd.

Bekijk de foto's

'Stoffelijk overschot' blijkt toch in leven

Datum: 04 mei 2013 | Aantal foto's: 8

GORINCHEM - De ambulancedienst van Zuid-Holland onderzoekt een incident waarbij een "stoffelijk overschot", dat zaterdag in Gorinchem werd gevonden, toch nog bleek te leven. Dat heeft een woordvoerder zondag laten weten.

Bekijk de foto's

Uitslaande woningbrand aan de Leharstraat in Dongen

Datum: 03 mei 2013 | Aantal foto's: 11

DONGEN - Aan de Leharstraat in Dongen heeft vrijdagmorgen vroeg een woningbrand gewoed. Iets voor zes uur kwam er een melding binnen bij de brandweer dat er een brand woedde op de zolder van een woning aan de Leharstraat.

Bekijk de foto's

Motorrijder en fietser zwaargewond bij ongeluk op de Slotlaan in Oosterhout

Datum: 03 mei 2013 | Aantal foto's: 22

OOSTERHOUT - Een motorrijder en een fietser zijn vrijdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een ongeluk op de Slotlaan in Oosterhout. Ze botsten volgens getuigen frontaal op elkaar.

Bekijk de foto's

Binnenbrand in cafetaria FrietEnzo in Dongen

Datum: 02 mei 2013 | Aantal foto's: 10

DONGEN - Een binnenbrand heeft donderdagmiddag flinke schade veroorzaakt in cafetaria FrietEnzo aan de Julianastraat in Dongen. De brandweer rukte met één voertuig uit en en had de brand snel onder controle.

Bekijk de foto's